PS Video -palvelu

PS Video -palvelulla voit ostaa ja vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit katsella Android™-laitteen lisäksi seuraavissa laitteissa: PC, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3, PlayStation® 4 ja PlayStation® Vita. Valitse tuoreimmista Hollywood-elokuvista, toimintaelokuvista, komedioista, klassikoista ja muista luokista.

Sony Entertainment Network -tili on luotava, jos haluat ostaa tai vuokrata elokuvia PS Video -palvelun kautta. Jos sinulla on jo PlayStation®-verkkotili, voit käyttää kyseistä tiliä.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit käyttää PS Video -palvelua.

Note

Sony Entertainment Network ja PS Video eivät ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla. Lisäehdot ovat voimassa.

PS Video -palvelun käytön aloittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi ja napauta Icn sony app qriocity ja aloita PS Video -palvelun käyttäminen noudattamalla näytön ohjeita.