Paikannuspalvelujen käyttäminen

Paikannuspalvelujen avulla sovellukset, kuten Maps ja kamera, voivat määrittää arvioidun sijaintisi mobiili- ja Wi-Fi® -verkkojen tietojen sekä GPS (Global Positioning System) -tietojen perusteella. Jos et ole GPS-satelliittien näkyvyysalueella, laitteesi voi määrittää sijaintisi Wi-Fi®-toiminnolla. Ja jos et ole Wi-Fi®-verkon kantama-alueella, laitteesi voi määrittää sijaintisi mobiiliverkon avulla.

Jos haluat laitteesi selvittävän sijaintisi, sinun on otettava paikannuspalvelut käyttöön.

Note

Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu.

Sijaintipalvelujen käyttöönotto tai käytöstä poistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Sijainti ja ota sijaintipalvelut käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla sitten on-off-kytkintä.
  3. Jos olet valinnut sijaintipalvelujen käyttöönoton vaiheessa 2, vahvista se napauttamalla Hyväksy.

GPS-tarkkuuden parantaminen

Kun käytät GPS-toimintoa ensimmäisen kerran laitteessa, sijainnin löytämiseen saattaa kulua 5–10 minuuttia. Etsintä helpottuu, jos taivas näkyy esteettömästi. Älä liiku äläkä peitä GPS-antennia (kuvan korostettu alue). GPS-signaalit voivat kulkea pilvien ja muovin läpi, mutta eivät useimpien kiinteiden esineiden, kuten rakennusten ja vuorten, läpi. Jos sijaintisi ei selviä muutamassa minuutissa, vaihda paikkaa.

Ill sony 12px tablet gps