Oletko kokeillut tätä?

Jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa, voit kokeilla ensin muutamaa seikkaa:

Uudelleenkäynnistys

• Pidä virtapainiketta painettuna. Napauta avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen. Laitteen pitäisi käynnistyä uudelleen automaattisesti.

• Jos yllä kuvattu uudelleenkäynnistystoimenpide ei toimi, paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja virtapainiketta Icn sony key and power k90. Kun merkkivalo välkähtää kerran, vapauta painikkeet. Laitteen pitäisi käynnistyä uudelleen automaattisesti.

Päivitys

Palautus

• Voit vapauttaa muistia palauttamalla laitteen alkuperäiset asetukset: Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus > Palauta tablet-laitteen asetukset. Muista varmuuskopioida kaikki tärkeät laitteeseen tallennetut tiedot!