Laitteen käyttäminen märissä ja pölyisissä olosuhteissa

Laitteesi on vesitiivis ja pölysuojattu, joten älä huoli, jos joudut sateeseen tai haluat pestä tahran juoksevassa vedessä, mutta pidä mielessäsi seuraava seikka: kaikki liitännät ja niiden suojukset ovat tiiviisti suljettuina. Älä upota laitetta täysin veden alle tai altista sitä merivedelle, suolavedelle, kloorivedelle tai muille nesteille, kuten juomille. Laitteen väärinkäyttö ja epäasiallinen käyttö mitätöi takuun. Laitteen IP-luokitus (kotelointiluokka) on IP65/68. Saat lisätietoja osoitteesta www.sonymobile.com/waterproof/.

Takuu ei kata vaurioita ja vikoja, jotka johtuvat laitteen väärinkäytöstä tai Sony Mobilen ohjeiden laiminlyönnistä. Lisätietoja takuusta on luettavissa tärkeiden tietojen osiosta osoitteessa support.sonymobile.com. Voit lukea lisätietoja myös valitsemalla laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta > Lakitiedot.

Laitteessasi on suojaamaton USB-portti. USB-portin on oltava täysin kuiva, ennen kuin siihen voidaan kytkeä kaapeli esimerkiksi latausta tai tiedonsiirtoa varten. Jos laite kastuu, kuivaa se mikrokuituliinalla ja ravista laitetta ainakin 15 kertaa USB-portti alaspäin käännettynä. Jos USB-portissa näkyy edelleen kosteutta, ravista laitetta uudelleen ja kuivaa se uudelleen. Aseta USB-kaapeli porttiin vasta, kun portti on varmasti kuivunut kokonaan.

USB-portin kuivaaminen

Laitteen pyyhkiminen

laitteen ravistaminen

Sony-laitteen USB-portin pyyhkiminen

1. Pyyhi ylimääräinen kosteus laitteesta mikrokuituliinalla.
  2. Pidä laitetta lujasti kädessä niin, että USB-portti osoittaa alaspäin, ja ravista laitetta napakasti vähintään 15 kertaa.
  3. Jos USB-portissa näkyy edelleen kosteutta, ravista laitetta uudelleen useita kertoja.
  4. Pyyhi jäljelle jäänyt kosteus USB-portista mikrokuituliinalla.