account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

TTY (Teletypewriter) -tila

Laitteen TTY (Teletypewriter) -toiminnolla kuurot, kuulovammaiset tai puheen tai kielen tuottamisessa vaikeuksia kokevat käyttäjät voivat kommunikoida TTY-laitteella tai välityspalvelulla.

TTY-tilan ottaminen käyttöön

  1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
  3. Napauta Helppokäyttötoiminnot > TTY mode.
  4. Valitse haluamasi TTY-tila.
Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero