Daydream

Daydream on interaktiivinen näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna tai kun sitä ladataan, ja kun näyttö on käyttämättä.

Note

Jos laitteella on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi määrittää omat yksittäiset Daydream-asetuksensa.

Daydream-näytönsäästäjän käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Unelmat.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Daydream-näytönsäästäjän sisällön valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Unelmat.
  3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
  4. Valitse, mitä sisältöä näytetään, kun näytönsäästäjä on käytössä.

Daydream-näytönsäästäjän käynnistäminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Unelmat.
  3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
  4. Jos haluat ottaa Daydream-näytönsäästäjän käyttöön heti, napauta Icn sony key menu ja sitten Aloita nyt.