PlayStation™ Video -palvelu

PlayStation™ Video -palvelulla voit ostaa ja vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit katsella Android™-laitteen lisäksi seuraavissa laitteissa: PC, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3, PlayStation® 4 ja PlayStation® Vita. Valitse tuoreimmista Hollywood-elokuvista, toimintaelokuvista, komedioista, klassikoista ja muista luokista.

Sinun täytyy luoda Sony Entertainment Network -tili, jos haluat ostaa tai vuokrata elokuvia PlayStation™ Video -palvelusta. Jos sinulla on jo PlayStation®-verkkotili, voit käyttää kyseistä tiliä.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit käyttää PlayStation™ Video -palvelua.

Note

Sony Entertainment Network ja PlayStation™ Video eivät ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla. Lisäehdot ovat voimassa.

PlayStation™ Video -palvelun käytön aloittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Icn sony app qriocity, napauta sitä ja aloita PlayStation™ Video -palvelun käyttäminen noudattamalla näytön ohjeita.