Laitteen käyttö lompakkona

Voit käyttää laitettasi lompakkona ja maksaa tuotteita ottamatta todellista lompakkoa esiin. Kaikki asennetut maksupalvelusi yhdistetään nähtäväksi ja hallinnoitavaksi. Huomaa, että kun suoritat maksun, NFC-toiminto on kytkettävä päälle ennen kuin laite koskettaa kortinlukijaa. Lisätietoja NFC:stä on kohdassa NFC.

Note

Mobiilimaksupalveluja ei välttämättä ole vielä saatavilla kaikilla alueilla.

Maksupalveluiden hallinnta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Napauta ja maksa. Näyttöön avautuu luettelo maksupalveluista.
  3. Voit hallita maksupalveluita haluamallasi tavalla: voit esimerkiksi vaihtaa oletusmaksupalvelua.