Kaksinkertaisten merkintöjen välttäminen yhteystietosovelluksessa

Jos synkronoit yhteystiedot uuden tilin kanssa tai tuot yhteystiedot jollain muulla tavalla, yhteystietosovellukseen saattaa syntyä kaksinkertaisia merkintöjä. Jos näin käy, voit yhdistää kopiot yhdeksi merkinnäksi. Lisäksi, jos yhdistät merkintöjä vahingossa, voit erottaa ne uudelleen myöhemmin.

Linkitettyjen yhteystietojen erottaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Napauta linkitettyä yhteystietoa, jota haluat muokata, ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Napauta Poista yhteyst. linkitys > Poista linkitys.