Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

Voit syöttää tekstiä äänisyöttötoiminnolla sanojen kirjoittamisen sijaan. Puhu vain syötettävät sanat. Äänisyöttö on kokeellinen Google™-tekniikka, joka on saatavilla eri kielillä ja eri alueilla.

Äänikomentojen käyttöönotto

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
  2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
  3. Vedä Google™-äänisyöttönäppäin -kohdan liukusäädin oikealle.
  4. Tallenna asetukset napauttamalla Icn sony key and back. Näyttönäppäimistössä näkyy nyt mikrofonikuvake Icn sony voice input mic only.

Tekstin kirjoittaminen äänikomennoilla

1. Avaa näyttönäppäimistö ja varmista, että äänikomentotoiminto on käytössä.
  2. Napauta Icn sony voice input mic only. Kun Icn sony voice input mic circle tulee näkyviin, voit kirjoittaa tekstiä puhumalla.
  3. Kun olet valmis, napauta Icn sony voice input mic circle uudelleen. Ehdotettu teksti tulee näkyviin.
  4. Muokkaa tekstiä manuaalisesti tarvittaessa.