Tiedonkäytön hallinta

Tiedonkäyttöasetusten säätäminen voi auttaa hallitsemaan tiedonkäyttöä paremmin, mutta se ei takaa, että lisämaksuja ei synny.

Datayhteyden käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Ota datayhteys käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Mobiilidataliikenne-liukusäädintä.

Tip

Kun datayhteys ei ole käytössä, laite voi silti muodostaa ‎Wi-Fi‎ - tai Bluetooth®-yhteyden.

Datakäytön varoituksen määrittäminen

1. Varmista, että mobiilidata on käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Voit asettaa varoitustason vetämällä varoitusviivan haluamasi arvon kohdalle. Voit antaa datarajoituksen myös manuaalisesti napauttamalla viivan vieressä olevaa lukua. Saat varoituksen, kun datakäytön määrä lähestyy määrittämääsi tasoa.

Mobiilidatan käyttörajoituksen määrittäminen

1. Varmista, että mobiilidata on käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Napauta Mobiili-välilehteä.
    5. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Mobiilidatarajoituksen määrittäminen -liukusäädintä ja napauta sitten OK.
    6. Voit asettaa mobiilidatan käyttörajoituksen viivat haluamiesi arvojen kohdalle. Voit antaa datarajoituksen myös manuaalisesti napauttamalla viivan vieressä olevaa lukua.

Note

Kun mobiilidatakäyttö saavuttaa asetetun rajan, laitteen mobiilidata poistetaan automaattisesti käytöstä.

Yksittäisten sovellusten datakäytön hallinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta hallinnoitavaa sovellusta, napauta sitten Rajoita sov. taustatiedonsiirtoa -liukusäädintä ja napauta OK.
    4. Voit käyttää täsmällisempiä sovelluksen asetuksia napsauttamalla Sovellusasetukset ja tekemällä haluamasi muutokset.

Tip

Yksittäisen sovelluksen datakäyttöasetusten muokkaaminen voi vaikuttaa sen toimintaan.

Datakäytön tarkistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Näytä Wi-Fi.
    4. Jos haluat tarkastella ‎Wi-Fi‎ -yhteyden välityksellä siirretyn datan määrää koskevia tietoja, napauta Wi-Fi-välilehteä.
    5. Jos haluat tarkastella mobiilidatayhteyden välityksellä siirretyn datan määrää koskevia tietoja, napauta välilehteä Mobiili.