Laitteen lataaminen

Note

Käytä aina alkuperäistä Sony-laturia ja USB-kaapelia, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan Xperia™-mallisi kanssa. Muut laturit ja kaapelit saattavat pidentää latausaikaa, olla lataamatta laitetta tai jopa vioittaa sitä. Varmista ennen USB-kaapelin kytkemistä että kaikki USB-portit ja liitännät ovat täysin kuivia.

Laite latautuu nopeammin seinäpistokkeesta kuin tietokoneen kautta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kestää jopa 30 minuuttia, ennen kuin laite reagoi lataukseen. Tänä aikana näyttö saattaa pysyä täysin pimeänä näyttämättä latauskuvaketta. Muista myös, että täysin tyhjentyneen akun lataaminen täyteen saattaa kestää jopa neljä tuntia.

Note

Laitteessa on kiinteä ladattava akku. Akun saa vaihtaa vain valtuutettu Sony-korjauskeskus. Älä koskaan yritä itse avata tai purkaa laitetta. Avaamalla laitteen saatat aiheuttaa vaurioita, jotka mitätöivät takuun.

Laitteen lataaminen

Sony-älypuhelinten lataaminen

1. Liitä laturi pistorasiaan.
  2. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin (tai tietokoneen USB-porttiin).
  3. Liitä kaapelin toinen pää laitteen USB-mikroporttiin niin, että USB-symboli osoittaa ylöspäin. Merkkivalo syttyy, kun lataus alkaa.
  4. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Varo, että et taita liitintä.

Note

Käytä vain laitteen mukana toimitettua laturia tai muuta laitteesi lataamiseen tarkoitettua Sony-laturia.

Tip

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin merkkivalo syttyy ja latauskuvake Icn sony stat sys battery charge anim3 tulee näkyviin.

Akun merkkivalon tila

Vihreä Akkua ladataan, ja akun varaustaso on yli 90 %
Oranssi Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 90 %
Punainen Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 15 %