Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen palauttamisesta laitteeseen on kohdassa Yhteystietojen siirtäminen.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikorttiin

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Vie yhteystieto > SD-kortti.
  3. Napauta OK.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Note

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
  2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Vie yhteystieto > SIM-kortti.
  3. Valitse vietävät yhteystiedot tai napauta Merkitse kaikki, jos haluat viedä kaikki yhteystiedot.
  4. Napauta Vie.
  5. Valitse Lisää yhteystietoja, jos haluat lisätä yhteystiedot SIM-kortin yhteystietoihin, tai valitse Korvaa kaikki yhteystiedot jos haluat korvata SIM-kortin yhteystiedot.