Kokoaminen

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Käytä vain alkuperäisiä tehdasvalmisteisia SIM-nanokortteja, jotka on tarkoitettu laitteesi SIM-nanokorttipaikkaan ja jotka mahtuvat siihen.

SIM-nanokortin ja muistikortin asettaminen Sony-älypuhelimiin

Nano SIM -kortin asentaminen

SIM-nanokorttipidikkeen vapauttaminen tätä painiketta painamalla

Note

Laitteesi tukee ainoastaan nano SIM-korttia. Muista käyttää nano SIM -kortin pidikettä äläkä sekoita nano SIM -korttipaikkaa muistikorttipaikkaan.

1. Työnnä kynsi nano SIM -korttipaikan kannen yläosan ja laitteen väliseen loveen ja irrota kansi.
  2. Paina avatun paperiliittimen järjellä (tai vastaavalla pitkällä, ohutkärkisellä esineellä) nano SIM -korttipaikan vieressä olevaa painiketta (kuten kuvassa) saadaksesi nano SIM -kortin pidikkeen ponnahtamaan ulos.
  3. Vedä nano SIM -kortin pidike täysin ulos.
  4. Aseta nano SIM -kortti pidikkeeseen ja työnnä pidike paikoilleen.
  5. Sulje kansi.

Note

Jos asetat nano SIM -kortin laitteeseen, kun laitteen virta on päällä, laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Muistikortin asettaminen

Muistikorttipidikkeen vapauttaminen tätä painiketta painamalla
  1. Työnnä kynsi muistikorttipaikan kannen ja laitteen väliseen loveen ja irrota kansi.
  2. Paina avatun paperiliittimen järjellä (tai vastaavalla pitkällä, ohutkärkisellä esineellä) muistikorttipaikan vieressä olevaa painiketta (kuten kuvassa) saadaksesi muistikortinpidikkeen ponnahtamaan ulos.
  3. Vedä muistikortinpidike täysin ulos.
  4. Aseta muistikortti pidikkeeseen ja työnnä pidike paikoilleen.
  5. Sulje kansi.

Note

Varmista, että asetat muistikortin oikein päin.

SIM-nanokortin irrottaminen

1. Avaa SIM-nanokortin kansi ja muistikorttipaikan kansi.
  2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä.
  3. Irrota SIM-nanokortti ja aseta sitten pidike takaisin.
  4. Sulje kansi.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite tai poista muistikortin asennus valitsemalla Asetukset > Tallennus ja muisti > Icn sony eject3 (kohdan SD-kortti vieressä).
  2. Aseta puhelin siten, että näyttö on ylöspäin ja avaa sitten SIM-kortin ja muistikorttipaikan kansi.
  3. Vedä muistikortin pidike ulos kynnellä.
  4. Irrota muistikortti ja työnnä pidike sitten takaisin paikoilleen siten, että se lukittuu paikoilleen.