Herätyskello

Voit määrittää useita herätyksiä ja käyttää herätysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto, kuten 12-tuntinen tai 24-tuntinen.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelimien herätyksiin

1Avaa herätysnäyttö
2Näytä maailmankello ja säädä asetuksia
3Käytä sekuntikellotoimintoa
4Käytä ajastintoimintoa
5Näytä valinnat
6Avaa kellon päivämäärä- ja aika-asetukset
7Ota herätys käyttöön tai poista se käytöstä
8Lisää uusi herätys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi Kello ja napauta sitä.
  3. Napauta Icn sony calendar alarm add.
  4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
  5. Napauta OK.
  6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
  7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkuta.

Aktivoituneen hälytyksen kytkeminen pois

• Vedä Icn sony notify alarm off-kuvaketta oikealle.

Tip

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Icn sony notify alarm off.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
  2. Tee haluamasi muutokset.
  3. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Etsi Kello, napauta sitä ja napauta sitten sen herätyksen liukusäädintä, jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Hälytyksen poistaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten poistettavaa herätystä pitkään.
  2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
  2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Icn sony browser add ja valita jonkin musiikkitiedoston.
  3. Napauta Valmis ja napauta sitten Tallenna.

Tip

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Äänenvoimakkuusasetukset .

Herätyksen äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
  2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädin kohdassa Hälytyksen äänenvoimakkuus haluamaasi kohtaan.
  3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
  2. Napauta Toista uudelleen.
  3. Valitse haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
  4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon käyttöönottaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
  2. Valitse Värinä-valintaruutu.
  3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja valitse sitten muokattava hälytys.
  2. Napauta Sivunäppäimien toiminta ja valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta, kun niitä painetaan hälytyksen aikana.
  3. Napauta Tallenna.