Valokuvien näyttäminen kartalla

Paikkatietojen lisäämistä kutsutaan myös geotunnisteiden lisäämiseksi. Voit esimerkiksi tarkastella ja merkitä valokuvia kartalla ja näyttää ystävillesi ja perheellesi, missä olit valokuvaa ottaessasi. Lisätietoja on kohdassa Maantieteellisen sijainnin lisääminen valokuviin.

Tip

Jos olet ottanut paikkatiedot käyttöön ja aktivoinut geotunnisteet kamerassa, voit merkitä valokuvia suoraan ja tarkastella niitä myöhemmin kartalta.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelimien albumin karttanäkymään
    1 Geotunnistella merkittyjen valokuvien näyttäminen maapallonäkymässä
    2 Paikan haku kartalta
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Jos haluat lähentää kuvaa, napauta kahdesti. Jos haluat loitontaa, vie sormia yhteen. Siirry kartan eri kohtaan vetämällä.
    5 Samalla paikalla paikkamerkittyjen valokuvien ja videoiden ryhmä
    6 Valitun valokuvien ja/tai videoiden ryhmän pikkukuvat. Voit esittää kohteen koko näytössä napauttamalla sitä.

Tip

Jos samassa paikassa on otettu useita valokuvia, vain yksi niistä näkyy kartalla. Oikeassa ylänurkassa ilmoitetaan valokuvien kokonaismäärä, esimerkiksi Icn sony album photo group. Voit näyttää ryhmän kaikki valokuvat napauttamalla kansikuvaa ja napauttamalla sitten jotakin pikkukuvaa näytön alalaidasta.

Kuvan paikkamerkinnän lisääminen tai muokkaaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä.
    2. Avaa karttanäyttö napauttamalla Icn sony key menu ja sitten Lisää geotunniste tai Muokkaa paikkamerkintää.
    3. Napauta kartalta kohtaa, johon haluat määrittää valokuvan sijainnin.
    4. Voit vaihtaa valokuvan sijaintia napauttamalla kartalta uutta sijaintia.
    5. Kun olet valmis, napauta OK.

Paikkamerkinnällä merkittyjen kuvien näyttäminen kartalla

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Paikat.
    4. Napauta kuvaa, jonka haluat näyttää kartalla.

Paikkamerkittyjen valokuvien näyttäminen maapallolla

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Paikat > Icn sony earth.
    4. Napauta kuvaa, jonka haluat näyttää maapallolla.

Valokuvan geotunnisteen muuttaminen

1. Kun katselet valokuvaa albumin kartalla, kosketa valokuvaa (pitkä painallus), kunnes sen kehys muuttuu siniseksi. Napauta sitten haluamaasi kohtaa kartalla.
    2. Napauta OK.

Karttanäkymän vaihtaminen

• Kun katselet karttaa albumissa, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Perinteinen näkymä tai Satelliittinäkymä.