Synkronointi verkkotilien kanssa

Voit synkronoida verkkotilien yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™ ja Flickr™. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti ottamalla automaattisen synkronointitoiminnon käyttöön. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Online-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Tilit > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    3. Luo tili ohjeita noudattamalla tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili.

Online-tilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit.
    2. Napauta kohdassa Tilit sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Napauta kohteita, jotka haluat synkronoida.

Online-tilin poistaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit.
    2. Napauta kohdassa Tilit poistettavan tilin nimeä.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista napauttamalla Poista tili.