Movie Creator

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videoita ottamistasi kuvista ja videoista. Sovellus määrittää elokuvan aikajanan automaattisesti. Se saattaa esimerkiksi valita valokuvia ja videoita lauantai-iltapäivältä tai viikon, kuukauden tai jopa vuoden ajalta ja luoda videon puolestasi. Kun tämä parhaiden palojen video on valmis, saat ilmoituksen. Voit sitten muokata sitä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi muokata sen nimeä, poistaa kohtauksia ja vaihtaa musiikin tai lisätä valokuvia ja videoita. Voit luoda kohokohtien elokuvien myös valitsemalla kuvat ja videot manuaalisesti.

Movie Creator -sovelluksen avaaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.

Movie Creatorin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja ota sitten ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla Ilmoitukset-liukusäädintä.

Kohokohtien elokuvien automaattisen luomisen käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja poista sitten toiminto käytöstä tai ota se käyttöön napauttamalla Automaattinen luonti -liukusäädintä.

Kohokohtien elokuvan luominen manuaalisesti

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu > Luo uusi > Valitse kuvat tai videot.
    4. Valitse kohde napauttamalla sitä pitkään. Valitse sitten muut lisättävät kohteet napauttamalla niitä.
    5. Napauta Luo. Jos haluat muokata kohokohtien elokuvaa, napauta Näytä tarina ja hyödynnä sitten työkalurivin työkaluja haluamallasi tavalla.