Videosisällön hallinta

Elokuvatietojen hakeminen manuaalisesti

1. Varmista, että laitteella on käytössä datayhteys.
    2. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    3. Napauta Icn sony key menu > Tiedot.

Videon poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal, etsi sitten Video ja napauta sitä.
    2. Avaa Video-sovelluksen aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l ja siirry sitten siihen videotiedostoon, jonka haluat poistaa.
    3. Napauta videon pikkukuvaa pitkään ja napauta sitten näyttöön avautuvassa luettelossa Poista.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista uudelleen.