Valokuvien ja videoiden piilottaminen

Voit piilottaa kaikki valokuvat ja videot Albumi-sovelluksen aloitusnäytöstä. Kun valokuvat ja videot on piilotettu Albumi-sovelluksen aloitusnäytöstä, niitä voidaan tarkastella vain Piilotetut-kansiosta.

Valokuvan tai videon piilottaminen

1. Etsi albumissa valokuva tai video, jonka haluat piilottaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu.
    3. Napauta Piilota > OK.

Piilotettujen valokuvien ja videoiden näyttäminen

1. Napauta Albumi-sovelluksessa Icn sony app calendar l ja napauta sitten Piilotetut.
    2. Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä.
    3. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Valokuvan tai videon piilotuksen peruuttaminen

1. Napauta Albumi-sovelluksessa Icn sony app calendar l ja napauta sitten Piilotetut.
    2. Napauta sitä valokuvaa tai videota, jonka piilotuksen haluat peruuttaa.
    3. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä. Napauta sitten Icn sony key menu.
    4. Napauta Älä piilota.