account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

    Voit siirtää puheluja toiselle vastaanottajalle, kuten toiseen puhelinnumeroon, toiseen laitteeseen tai vastaajaan.

    Soitonsiirto

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Soitonsiirto ja valitse haluamasi asetus.
    4. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten Ota käyttöön.

    Soitonsiirron poistaminen käytöstä

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Soitonsiirto.
    3. Valitse asetus ja napauta sitten Poista käytöstä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero