Laitteesi yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

Voit kytkeä laitteesi USB-isäntäsovittimella USB-lisälaitteisiin, kuten USB-massamuistilaitteisiin ja USB-hiireen. Jos USB-laitteessa on micro USB -liitäntä, USB-isäntäsovitinta ei tarvita.

Note

Tässä laitteessa on suojaamaton USB-portti. Jos laite kastuu, varmista että USB-portti on täysin kuiva ennen USB-kaapelin kytkemistä.

Note

USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisälaitteita.

USB-lisälaitteen kytkeminen USB-isäntäsovittimella

1. Kytke USB-isäntäsovitin laitteeseesi ja kytke sovitin USB-lisälaitteeseen.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.

Note

Peliohjainten, USB-audion ja USB Ethernet -lisälaitteiden määrittäminen saattaa vaatia lisätoimenpiteitä tai lisäohjelmistoja. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisälaitteita.

USB-massamuistilaitteen sisällön käyttö USB Host Adapterin avulla

1. Kytke USB Host Adapter laitteeseesi ja kytke sovitin USB-massamuistilaitteeseen.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.
    4. Voit käyttää USB-tallennuslaitteen tiedostoja ja kansioita tiedostonhallintasovelluksella, kuten File Commanderilla.

Note

Voit myös avata laitteessa asianmukaisen mediasovelluksen tarkastellaksesi sisältöä suoraan. Voit esimerkiksi avata albumisovelluksen ja katsella USB-massamuistilaitteisiin tallennettuja valokuvia.

Laitteen m''ritt'minen tunnistamaan USB-laitteet

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.