Neuvottelupuhelut

Neuvottelupuhelussa tai usean osallistujan puhelussa voit keskustella vähintään kahden henkilön kanssa.

Note

Lisätietoja siitä, montako osallistujaa neuvottelupuheluun voi lisätä, saat verkko-operaattoriltasi.

Neuvottelupuhelun soittaminen

1. Napauta puhelun aikana Icn sony dial contacts. Esiin tulee puheluloki.
    2. Voit tuoda valintapaneelin näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    3. Valitse toisen osallistujan numero ja napauta Icn sony btn detail call. Ensimmäinen osallistuja asetetaan tilapäisesti pitoon.
    4. Lisää toinen osallistuja puheluun ja aloita neuvottelupuhelu napauttamalla Icn sony call conference.
    5. Jos haluat lisätä puheluun muita osallistujia, tee edellä kuvatut toimenpiteet uudelleen.

Yksityisen keskustelun käyminen neuvottelupuhelun osallistujan kanssa

1. Napauta kokouspuhelun aikana Hallitse neuvottelua.
    2. Napauta sen osallistujan puhelinnumeroa, jonka kanssa haluat käydä yksityisen keskustelun.
    3. Voit lopettaa yksityisen keskustelun ja palata neuvottelupuheluun napauttamalla Icn sony call conference.

Osallistujan vapauttaminen neuvottelupuhelusta

1. Napauta kokouspuhelun aikana Hallitse neuvottelua.
    2. Napauta Icn sony call ongoing hangup vapautettavan osallistujan vieressä.

Neuvottelupuhelun lopettaminen

• Napauta neuvottelupuhelun aikana Icn sony call slider dismiss.