Sovellusten yleiskatsaus

Note

Joitain sovelluksia ei ehkä ole laitteessasi tai niitä ei ehkä tueta kaikissa verkoissa tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.

Icn sony app alarm

Kello-sovelluksella voit määrittää erilaisia herätyksiä.

Icn sony app chrome

Chrome-selaimella voit käyttää verkkosivuja sekä hallita kirjanmerkkejä, tekstiä ja kuvia.

Icn sony app calculator

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Icn sony app calendar

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Icn sony app camera

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoita.

Icn sony app phonebook

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoihin liittyviä tietoja.

Icn sony app downloads

Voit käyttää ladattuja sovelluksia, asiakirjoja ja kuvia.

Icn sony app email

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä henkilökohtaisilta tileiltä että työtileiltä.

Icn sony app radio

Selaa ja kuuntele FM-radioasemia.

Icn sony app gallery

Albumi-sovelluksella voit hallita, katsella ja muokata kuvia ja videoita.

Icn sony app gmail

Gmail™-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Icn sony app google search

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Icn sony app google maps

Näytä nykyinen sijaintisi, etsi muita sijainteja ja suunnittele reittejä Google Maps™ -sovelluksella.

Icn sony app market place

Play Store™ -sovelluksella voit etsiä ilmaiseksi ladattavia ja maksullisia sovelluksia.

Icn sony app messaging

Viestisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Icn sony app movies

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Icn sony app music player

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Icn sony app socialife

News Suitessa voit lukea uutisia.

Icn sony app dialer

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai smart dial -toiminnolla.

Icn sony app settings

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Icn sony app google talk

Hangouts™-sovelluksella voit jutella ystäviesi kanssa verkossa.

Icn sony app track id

Tunnista kuulemiasi musiikkikappaleita ja hanki tietoja artistista, albumista ja muista vastaavista.

Icn sony app youtube

YouTube™-sovelluksella voit katsoa videoita käyttäjiltä kaikkialta maailmasta ja jakaa omia videoitasi.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videokollaaseja ottamistasi kuvista ja videoista.

Icn sony app support

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vihjeitä ja toimintotemppuja.

Icn sony app sketch

Luonnos-sovelluksella voit luoda ja katsella kuvia sekä jakaa niitä koko maailmalle.

Icn sony app whats new

What’s New -sovelluksella voit tutustua uusiin peleihin ja sovelluksiin sekä uuteen mediasisältöön.

Icn sony app xperia lounge

Nauti musiikista, elokuvista, sovelluksista ja peleistä laitteellasi. Voit esimerkiksi hyödyntää vain Xperia™-laitteille tarjottavaa ainutlaatuista sisältöä.

Icn sony app play station

Pidä yhteyttä pelikavereihisi ja pelaa suosikkipelejäsi, tee ostoksia PlayStation®Storessa ja hyödynnä monia muita toimintoja.

Icn sony app avg protection

Suojaa laitteesi viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkon vaaroilta.