Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Sony-älypuhelimen sovellusnäyttö

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellunsnäytössä haluamasi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae sovelluksia.
    2. Kirjoita haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusnäytön valikon avaaminen

• Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Icn sony key menu.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Icn sony key menu.
    2. Varmista, että Oma järjestys on valittuna kohdasta Lajittele sovellukset.
    3. Napauta sovellusta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen sijaintiin.

Sovelluksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

1. Siirry sovellusnäyttöön ja napauta sovelluskuvaketta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä kuvake sitten näytön yläreunaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Icn sony key menu.
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse vaihtoehto.

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Napauta mitä tahansa kohtaa sovellusnäytössä pitkään, kunnes laite värisee. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
    2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Note

Icn sony home uninstall-merkinnällä varustetut sovellukset voi vain poistaa käytöstä, niitä ei voi poistaa kokonaan. Kun poistat sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset.