Herätys ja kello

Voit määrittää yhden tai useamman hälytyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Yleiskatsaus Sony-älypuhelimien herätyksiin

1 Siirry hälytysten aloitusnäyttöön
    2 Näytä maailmankello ja muokkaa asetuksia
    3 Siirry ajanottotoimintoon
    4 Siirry ajastintoimintoon
    5 Näytä asetukset
    6 Avaa kellon päivä- ja aika-asetukset
    7 Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä
    8 Uuden hälytyksen tai herätyksen lisääminen

Note

Herätykset määritetään aina ensisijaisiksi keskeytyksiksi. Jos kuitenkin käytät ilmoituksissa asetusta Äänetön tai Täydellinen hiljaisuus, herätykset ovat äänettömiä. Jos sinun on käytettävä herätystä, varmista, että sallit joko kaikki keskeytykset tai ensisijaiset keskeytykset.

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Kello ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony calendar alarm add.
    4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
    5. Napauta OK.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkuta.

Herätyksen sammuttaminen

• Liu'uta Icn sony stat notify alarm oikealle.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
    2. Tee haluamasi muutokset.
    3. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Etsi ja napauta Kello. Vedä sitten liukusäädin haluamaasi kohtaan.

Hälytyksen poistaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten poistettavaa herätystä pitkään.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Icn sony browser add ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta Valmis ja napauta sitten Tallenna.

Tip

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Äänenvoimakkuusasetukset .

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
    2. Napauta Toista uudelleen.
    3. Valitse haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon käyttöönottaminen

1. Etsi ja napauta Kello ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
    2. Valitse Värinä-valintaruutu.
    3. Napauta Tallenna.