Piensovellukset

Piensovellukset ovat minikokoisia sovelluksia, joita suoritetaan muiden sovellusten päällä samassa näytössä moniajona. Jos esimerkiksi valuuttakursseja sisältävä Web-sivu on avoinna, voit avata Laskin-piensovelluksen sen päälle ja tehdä laskutoimituksia. Piensovelluksia voi avata Suosikit-palkista. Piensovelluksia voi ladata lisää Google Play™ -palvelusta.

Scr sony generic small app bar

Piensovelluksen avaaminen

1. Voit avata Suosikit-palkin painamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta avattavaa piensovellusta.

Tip

Voit avata useita piensovelluksia samanaikaisesti.

Pienen sovelluksen sulkeminen

• Napauta Icn sony btn close normal pienen sovelluksen ikkunasta.

Piensovelluksen lataaminen

1. Napauta Suosikit-palkista Icn sony smallapps up, napauta Icn sony browser add ja napauta Icn sony app market place.
    2. Etsi ladattava piensovellus. Lataa se ja viimeistele asennus sitten ohjeiden mukaan.

Pienen sovelluksen siirtäminen

• Kun pieni sovellus on auki, kosketa ja pidä alhaalla pienen sovelluksen vasenta yläkulmaan ja siirrä se haluamaasi paikkaan.

Pienen sovelluksen pienentäminen

• Kun pieni sovellus on auki, kosketa ja pidä alhaalla pienen sovelluksen vasenta yläkulmaa ja vedä se näytön oikeaan laitaan tai alareunaan.

Suosikit-palkin piensovellusten järjestäminen uudelleen

• Kosketa piensovellusta (pitkä painallus) ja vedä se haluamaasi kohtaan.

Piensovelluksen poistaminen Suosikit-palkista

1. Kosketa piensovellusta (pitkä painallus) ja vedä se sitten kohtaan Icn sony small app delete.
    2. Napauta OK.

Aiemmin poistetun piensovelluksen palauttaminen

1. Avaa Suosikit-palkki ja napauta sitten Icn sony smallapps up.
    2. Pidä palautettavaa piensovellusta alhaalla ja vedä se sitten Suosikit-palkkiin.

Lisäohjelman lisääminen piensovelluksena

1. Voit avata Suosikit-palkin painamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta Icn sony smallapps up > Icn sony browser add > Icn sony screen options widgets.
    3. Valitse lisäohjelma.
    4. Anna halutessasi lisäohjelmalle nimi ja napauta OK.