Google Maps™ ja navigointi

Google Maps™ -palvelun avulla voit paikantaa sijaintisi, tarkastella reaaliaikaisia liikenneolosuhteita ja hankkia tarkat reittiohjeet määränpäähäsi.

Online-tilassa käytettävä Google Maps™ -sovellus edellyttää toimivaa Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Saat lisätietoja tämän sovelluksen käytöstä siirtymällä osoitteeseen http://support.google.com ja napsauttamalla "Maps for mobile" -linkkiä.

Note

Google Maps™ ‑sovellus ei ehkä ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla, kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Google Maps™ -sovelluksen käyttäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Kartat ja napauta sitä.