Kameran yleiset asetukset

Kuvaustilan asetusten yleiskuvaus

Icn sony camera superior auto Paras auto-maattisäätö
    Optimoi asetuksesi sopimaan mihin tahansa näkymään.
    Icn sony camera mode manual Manuaalinen
    Säädä kameran asetuksia manuaalisesti.
    Icn sony camera ar effect AR-tehoste
    Kuvaa valokuvia tai videoita, joissa on virtuaalinäkymiä ja -hahmoja.
    Icn sony camera picture effect Kuvatehoste
    Lisää tehosteita valokuviin tai videoihin.
    Icn sony camera time shift Timeshift burst
    Etsi paras valokuva kuvasarjasta.
    Icn sony sweep panorama Pyyhkäisy-panoraama
    Ota laajakulma- ja panoraamakuvia.
    Icn sony cam portrait retouch Muotokuvan retusointi
    Ota kuvia reaaliaikaisia muotokuvatyylejä käyttämällä.

Superior Auto

Superior Auto -tila tunnistaa kuvausolosuhteet ja säätää asetuksia automaattisesti siten, että otettavasta valokuvasta tulee mahdollisimman hyvä.

Manuaalinen tila

Käytä manuaalista tilaa, kun haluat säätää kameran kuvausasetuksia manuaalisesti.

AR-tehoste

Voit lisätä AR (lisätty todellisuus) -tehosteita valokuviisi ja videoihisi tehdäksesi niistä hauskempia. Kun käytät kameraa, tällä asetuksella voit lisätä valokuviisi ja videoihisi 3D-näkymiä. Valitse vain haluamasi kuvausohjelma ja säädä sen sijainti etsimessä.

Kuvatehoste

Voit lisätä valokuviisi erilaisia tehosteita. Voit lisätä esimerkiksi nostalgiatehosteen, joka saa valokuvat näyttämään vanhoilta, tai luonnostelutehosteen, joka tekee kuvasta hauskan.

Sweep Panorama

Voit ottaa laajakulma- ja panoraamakuvia vaaka- ja pystysuunnassa helpolla paina ja pyyhkäise -toiminnolla.

Panoraamavalokuvan ottaminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja valitse sitten Icn sony sweep panorama.
    3. Valitse kuvaussuunta napauttamalla Icn sony camera pano direction.
    4. Paina kameranäppäintä ja liikuta kameraa hitaasti ja tasaisesti näytön osoittamaan suuntaan.

Timeshift burst

Kamera ottaa 31 valokuvaa kahdessa sekunnissa – sekunnin kameranäppäimen painamista ennen ja jälkeen. Näin voit etsiä täydellisen kuvan kuvajoukosta myöhemmin.

Timeshift burstin käyttö

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja valitse sitten Icn sony camera time shift.
    3. Ota valokuvat painamalla kameranäppäin täysin alas ja vapauttamalla se. Otetut valokuvat näytetään pikkukuvina.
    4. Selaa pikkukuvia ja valitse ne, jotka haluat tallentaa, ja napauta Icn sony camera timeshift save.

Muotokuvien retusointi

Muotokuvien retusointitoiminnolla voit lisätä parhaan mahdollisen tuloksen tuottavia retusointitehosteita muotokuviin niitä otettaessa. Voit myös kirkastaa ja tasoittaa kohteen ihoa ja lisätä korostuksen silmiin asetuksen Magic Beam avulla.

Muotokuvien retusointitoiminnon käyttäminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja napauta sitten Icn sony cam portrait retouch.
    3. Voit tuoda tyylivalitsimen näkyviin sipaisemalla näyttöä ylöspäin ja valitsemalla sitten muotokuvatyylin valokuville.
    4. Voit piilottaa tyylivalitsimen napauttamalla näyttöä tai sipaisemalla alaspäin.
    5. Voit tuoda kehysvalitsimen näkyviin sipaisemalla vasemmalle. Valitse sitten koristeellinen kehys.
    6. Voit piilottaa kehysvalitsimen napauttamalla kameran näyttöä tai sipaisemalla oikealle.

Salamasädetoiminnon käyttäminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja napauta sitten Icn sony cam portrait retouch.
    3. Voit ottaa salamasädetoiminnon käyttöön napauttamalla Icn sony cam magic beam ja vetämällä sitten kohdan Magic Beam vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    4. Jos haluat ottaa sisäsilmän korostustehosteen käyttöön, valitse mukautettu kuvio.

Kamerasovellusten lataaminen

Voit ladata ilmaisia ja maksullisia kamerasovelluksia Google Playsta™ ja muista lähteistä. Ennen kuin ryhdyt lataamaan, huolehdi siitä, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. Wi-Fi®-yhteys olisi suotava, jotta dataliikennemaksuilta vältytään.

Kamerasovellusten lataaminen

1. Avaa kamerasovellus.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja napauta sitten LADATTAVISSA.
    3. Valitse ladattava sovellus ja asenna se ohjeiden mukaan.

Pikakäynnistys

Pikakäynnistysasetuksilla voit käynnistää kameran, kun näyttö on lukittuna.

Vain käynnistys
    Kun tämä asetus on aktivoituna ja näyttö on lukittuna, voit käynnistää kameran pitämällä kameranäppäintä painettuna.
    Käynnistä ja kuvaa
    Kun tämä asetus on aktivoituna ja näyttö on lukittuna, voit käynnistää kameran ja ottaa kuvan automaattisesti pitämällä kameranäppäintä painettuna.
    Käynnistä ja tallenna video
    Kun tämä asetus on aktivoituna ja näyttö on lukittuna, voit käynnistää kameran ja ryhtyä ottamaan videokuvaa pitämällä kameranäppäintä painettuna.
    Pois päältä

Paikkatiedot

Lisää kuvanottopaikkaa koskevat tunnisteet valokuviin.

Kosketustallennus

Valitse tarkennusalue ja kosketa sitten kameran näyttöä sormella. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Ääni

Voit kytkeä sulkimen äänen päälle ja pois

Datan tallennus

Voit tallentaa datan joko irrotettavalle SD-kortille tai laitteen sisäiseen muistiin.

Sisäinen muisti
    Valokuvat ja videot tallennetaan laitteen muistiin.
    SD-kortti
    Valokuvat ja videot tallennetaan SD-kortille.

Valkotasapaino

Tämä toiminto, joka on käytettävissä vain Manuaalinen-kuvaustilassa, säätää väritasapainon valaistusolosuhteisiin sopivaksi. Sen avulla voit säätää valotusta manuaalisesti välillä -2.0 EV – +2.0 EV. Voit esimerkiksi suurentaa kuvan kirkkautta tai pienentää kokonaisvalotusta napauttamalla plus- tai miinusohjaimia, kun valkotasapainon asetuskuvake Icn sony cam white balance main näkyy näytössä.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Säätää väritasapainon automaattisesti valaistusolosuhteisiin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Hehkulamppu
    Säätää väritasapainon lämpimissä valaistusolosuhteissa, kuten lamppujen alla.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Loisteputki
    Säätää väritasapainoa loisteputkille valaistuihin tiloihin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Päivänvalo
    Säätää väritasapainon aurinkoisissa ulkoilmaolosuhteissa.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Pilvinen
    Säätää väritasapainoa pilviselle ilmalle sopivaksi.