Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

Voit syöttää tekstiä äänisyöttötoiminnolla sanojen kirjoittamisen sijaan. Puhu vain syötettävät sanat. Äänisyöttö on kokeellinen Google™-tekniikka, joka on saatavilla eri kielillä ja eri alueilla.

Äänisyötön ottaminen käyttöön

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Vedä kohdan Google™-äänisyöttönäppäin liukusäädintä oikealle.
    4. Tallenna asetukset napauttamalla Icn sony key and back. Näyttönäppäimistössä näkyy nyt mikrofonikuvake Icn sony voice input mic only.

Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

1. Avaa näyttönäppäimistö.
    2. Napauta Icn sony voice input mic only. Kun Icn sony voice input mic circle tulee näkyviin, syötä tekstiä puhumalla.
    3. Kun olet valmis, napauta Icn sony voice input mic circle uudelleen. Ehdotettu teksti tulee näkyviin.
    4. Muokkaa tekstiä tarvittaessa manuaalisesti.

Tip

Jos haluat tuoda näppäimistön näkyviin ja syöttää tekstiä manuaalisesti, napauta Icn keyboard options.