Tiedonsiirron käyttäminen matkoilla

Kun matkustat kotimobiiliverkon ulkopuolelle, Internet-käyttö saattaa edellyttää mobiilidatasiirtoa. Tässä tapauksessa dataverkkovierailu on aktivoitava laitteessa. Voit joutua maksamaan lisää tiedonsiirrosta, kun otat dataverkkovierailun käyttöön. Tiedonsiirtohinnat kannattaa tarkistaa etukäteen.

Roaming-datan aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Roaming-data liukusäädintä oikealle.

Note

Roaming-dataa ei voi aktivoida, jos mobiilidata on poistettu käytöstä.