Laitteen yhdistäminen USB-lisävarusteisiin

Voit käyttää USB-isäntäsovitinta laitteesi yhdistämiseen USB-lisävarusteisiin, kuten USB-massamuistilaitteisiin, peliohjaimiin, USB-näppäimistöihin ja USB-hiiriin. Jos USB-lisävarusteessa USB-mikroliitin, et tarvitse USB-isäntäsovitinta.

Note

USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

USB-lisävarusteen liittäminen USB-isäntäsovittimella

• Liitä USB-isäntäsovitin laitteeseen ja liitä sovitin sitten USB-lisävarusteeseen.

Note

Peliohjainten, USB-äänen ja USB Ethernet -lisävarusteiden määrittäminen saattaa edellyttää lisätoimia tai -ohjelmistoja. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

USB-massamuistilaitteessa olevan sisällön käyttäminen USB-isäntäsovittimella

1. Liitä USB-isäntäsovitin laitteeseen ja liitä sovitin sitten USB-massamuistilaitteeseen.
    2. Jos haluat käyttää USB-tallennuslaitteessa olevia tiedostoja ja kansioita, käytä tiedostonhallintasovellusta, kuten File Commander -sovellusta.

Note

Voit myös avata asiaankuuluvan mediasovelluksen laitteessa, jos haluat tarkastella sisältöä suoraan. Voit esimerkiksi avata albumisovelluksen ja tarkastella USB-massamuistilaitteeseen tallennettuja valokuvia.

USB-massamuistilaitteesen irrottaminen

1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin ja napauttamalla sitten USB-muisti liitetty.
    2. Napauta OK.
    3. Irrota USB-isäntäsovitin laitteesta.

USB-lisävarusteiden liittäminen USB-mikroliittimellä

• Liitä USB-lisävarusteen USB-mikroliitin laitteeseen.

Note

Sony ei takaa, että laite tukee kaikkia USB-lisävarusteita, joissa on USB-mikroliitin.