Albumin aloitusnäytön valikko

Albumin aloitusnäytön valikossa voit siirtyä selaamalla kaikkiin valokuva-albumeihisi, mukaan lukien laitteen kameran erikoistehosteita käyttämällä otettuihin valokuviin ja videoihin, sekä sisältöön, jonka jaat verkossa esimerkiksi PlayMemories Online-, Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallita sisältöä ja katsoa online-kuvia. Albumisovelluksesta voit myös lisätä valokuviin geotunnisteita, tehdä perustason muokkauksia ja hyödyntää esimerkiksi langatonta Bluetooth®-tekniikkaa ja sähköpostia sisällön jakamisessa.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Valokuvien ja videoiden esittäminen PlayMemories Online -palvelussa
    2 Paluu albumisovelluksen aloitusnäyttöön kaiken sisällön näyttämistä varten
    3 Suosikkivalokuvien ja -videoiden näyttäminen
    4 Kaikkien laitteeseen tallennettujen videoiden näyttäminen
    5 Valokuvien näyttäminen kartalla tai maapallotilassa
    6 Näkymästä piilotettujen valokuvien ja videoiden tarkasteleminen
    7 Kaikkien laitteen kameralla erikoistehosteita käyttämällä otettujen valokuvien ja videoiden näyttäminen
    8 Kaikkien laitteen eri kansioihin tallennettujen valokuvien ja videoiden näyttäminen
    9 Kaikkien sellaisten valokuvien näyttäminen, joissa on kasvoja
    10 Samassa verkossa olevissa laitteissa olevien valokuvien ja videoiden näyttäminen
    11 Albumisovelluksen asetusvalikon avaaminen
    12 Sisällön tarkasteleminen siirtymällä ylös- tai alaspäin
    13 Valokuvien ja videoiden esittäminen Facebook™-palvelussa

Note

PlayMemories Online -palvelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Online-palveluiden valokuvien katselu albumissa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi, napauta sitä ja vedä sitten Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    3. Napauta haluamaasi online-palvelua ja aloita sen käyttäminen noudattamalla näytön ohjeita. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat online-albumit näytetään.
    4. Napauta jotain albumia esittääksesi sen sisällön ja napauta sitten jotain valokuvaa albumissa.
    5. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.