Wi-Fi®

‎Wi-Fi®‎-yhteyden avulla voit selata Internetiä, ladata sovelluksia tai lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi®‎-verkkoon, laitteesi muistaa verkon ja muodostaa siihen automaattisesti yhteyden, kun seuraavan kerran tulet verkon alueelle.

Jotkin ‎Wi-Fi®‎-verkot edellyttävät kirjautumista Web-sivulle, ennen kuin verkkoa voi käyttää. Pyydä lisätietoja kyseisen ‎Wi-Fi®‎-verkon valvojalta.

Käytettävissä olevat ‎Wi-Fi®‎-verkot saattavat olla avoimia tai suojattuja:
    • Avointen ‎Wi-Fi®‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi signal 4-merkki.
    • Suojattujen ‎Wi-Fi®‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi lock-merkki.

Note

Kaikki ‎Wi-Fi®‎-verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, koska ne eivät lähetä verkon nimitietoja (SSID). Jos tiedät verkon nimen, voit lisätä sen manuaalisesti käytettävissä olevien ‎Wi-Fi®‎-verkkojen luetteloon.

Wi-Fi®-ominaisuuden käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Kytke ‎Wi-Fi®‎ päälle napauttamalla on-off-kytkintä.

Note

‎Wi-Fi®‎-yhteyden muodostamiseen saattaa mennä muutama sekunti.

Yhteyden automaattinen muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Kytke Wi-Fi päälle napauttamalla on-off-kytkintä. Kaikki käytettävissä olevat ‎Wi-Fi®‎-verkot tulevat näkyviin.
    4. Muodosta yhteys ‎Wi-Fi®‎-verkkoon napauttamalla sitä. Jos kyseessä on suojattu verkko, kirjoita asiaankuuluva salasana. Icn sony stat sys wifi signal 4 näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.

Tip

Voit etsiä uusia käytettävissä olevia verkkoja napauttamalla Icn sony key menu ja napauttamalla sitten Päivitä. Jos et voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, katso vianmääritysvihjeet .

Wi-Fi®-verkon lisääminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony key menu > Lisää verkko.
    4. Anna Verkon nimi (SSID)-tiedot.
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Jos haluat muokata lisäasetuksia, kuten välityspalvelin- ja IP-asetuksia, valitse valintaruutu Lisäasetukset ja muokkaa asetuksia sitten haluamallasi tavalla.
    8. Napauta Tallenna.

Note

Pyydä verkon SSID-tunnus ja salasana ‎Wi-Fi®‎-verkonvalvojalta.

Wi-Fi®-asetukset

Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi®‎ -verkkoon tai kun lähistöllä on käytettävissä ‎Wi-Fi®‎-verkkoja, voit tarkastella näiden verkkojen tilaa. Voit myös asettaa laitteen ilmoittamaan, kun avoin ‎Wi-Fi®‎-verkko havaitaan.

Jos et ole muodostanut yhteyttä ‎Wi-Fi®‎-verkkoon, laite käyttää mobiilidatayhteyttä Internet-käyttöön (jos mobiilidatayhteys on määritetty ja otettu käyttöön laitteessa). Kun lisäät ‎Wi-Fi®‎-virransäästökäytännön, voit määrittää, milloin ‎Wi-Fi®‎-yhteydestä siirrytään mobiilidatayhteyteen.

Wi-Fi®-verkon ilmoitusten ottaminen käyttöön

1. Ota Wi-Fi® käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisäasetukset.
    5. Vedä kohdan Ilmoitukset verkoista liukusäädintä oikealle.

Liitetyn Wi-Fi®-verkon yksityiskohtaisten tietojen tarkasteleminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Wi-Fi®-verkkoa, johon olet muodostanut yhteyden. Yksityiskohtaiset verkon tiedot tulevat näkyviin.

Wi-Fi®-virransäästökäytännön lisääminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lisäasetukset> Pidä Wi-Fi käytössä lepotilassa.
    4. Valitse vaihtoehto.

WPS

WPS (Wi-Fi® Protected Setup) on langaton verkkostandardi, jolla voidaan avata suojattu langaton yhteys. Jos sinulla on hieman langattomien verkkojen suojauksen tuntemusta, WPS tekee WPA (Wi-Fi Protected Access) -suojauksen asettamisen helpoksi verkon suojaksi. Voit myös lisätä uusia laitteita olemassa olevaan verkkoon käyttämättä pitkiä salasanoja.

Ota WPS käyttöön jollain seuraavista tavoista:
    • Napin painallus – paina WPS-laitteen, esimerkiksi reitittimen, painiketta.
    • PIN-menetelmä – laitteesi luo satunnaisen PIN (Personal Identification Number) -koodin, joka kirjoitetaan WPS-laitteeseen.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon WPS-painikkeella

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Ota ‎Wi-Fi®‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisäasetukset > WPS-painike ja paina sitten WPS-laitteen WPS-painiketta.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon WPS-laitteen PIN-koodilla

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Ota ‎Wi-Fi®‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisäasetukset > WPS-PIN-määritys.
    5. Kirjoita WPS-laitteessa näkyvä PIN-koodi.