account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Musiikin siirtäminen laitteeseen

    Musiikkia voi siirtää usealla eri tavalla tietokoneesta laitteeseen:

    Note

    Musiikkisoitinsovellus ei ehkä tue kaikkia musiikkitiedostomuotoja. Jos haluat lisätietoja tuetuista tiedostomuodoista ja multimediatiedostojen (ääni, kuva ja video) käytöstä, lataa laitettasi käsittelevä White Paper -artikkeli tukiasiakirjoista.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero