Mobiilidatayhteyden jakaminen

Matkapuhelindatayhteyden voi jakaa muiden laitteiden kanssa useilla tavoilla:

• USB-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla.
    • Bluetooth®-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden jopa viiden tietokoneen kanssa Bluetooth®-yhteydellä.
    • Kannettava ‎Wi-Fi®‎-WLAN-alue – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden samanaikaisesti jopa 8 muun laitteen kanssa, WPS-tekniikkaa tukevat laitteet mukaan lukien.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Poista kaikkien laitteeseen tehtyjen USB-kaapeliyhteyksien aktivointi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-kaapelilla.
    3. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja napauta sitä.
    5. Vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä oikealle ja napauta pyydettäessä OK. Icn sony stat sys tether usb näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.
    6. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle tai irrota USB-kaapeli.

Note

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Matkapuhelindatayhteyden jakaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laite ja Bluetooth®-laite ovat muodostaneet laiteparin keskenään ja että mobiilitiedonsiirto on aktivoitu laitteessa.
    2. Laite: Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja vedä sitten kohdan Bluetooth-verkkosidonta liukusäädintä oikealle.
    4. Bluetooth®-laite: Määritä laite siten, että se saa verkkoyhteyden Bluetooth®-yhteyden kautta. Jos laite on tietokone, viimeistele asetukset asiaankuuluvia ohjeita noudattamalla. Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android™, napauta laiteparin muodostaneen laitteen nimen vieressä olevaa asetuskuvaketta kohdassa Asetukset > Bluetooth > Laiteparit ja valitse sitten valintaruutu Internet-yhteys.
    5. Laite: Odota, että tulee näkyviin tilariville. Kun se on näkyvissä, asetukset on tehty.
    6. Voit lopettaa mobiilidatayhteyden jakamisen vetämällä kohdan Bluetooth-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Note

Toiminto Bluetooth-verkkosidonta poistetaan käytöstä aina, kun sammutat laitteesi tai poistat Bluetooth®-toiminnon käytöstä.

Tip

Lisätietoja laiteparin muodostamisesta ja matkapuhelindatayhteyden käyttöönotosta on kohdassa Langaton Bluetooth®-tekniikka ja kohdassa Erillisverkot (VPN) .

Laitteen käyttäminen kannettavana Wi-Fi®-alueena

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja napauta sitä.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna Verkon nimi (SSID)-tiedot.
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Napauta Tallenna.
    7. Napauta Icn sony key and back ja vedä sitten kohdan Siirrett. Wi-Fi-tukiasema liukusäädintä oikealle.
    8. Vahvista valinnat pyydettäessä napauttamalla OK. Icn sony stat sys tether wifi in manual näkyy tilarivillä, kun kannettava ‎Wi-Fi®‎-alue on aktiivinen.
    9. Voit lopettaa datayhteyden jakamisen ‎Wi-Fi®‎-yhteydellä vetämällä kohdan Siirrett. Wi-Fi-tukiasema vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Matkapuhelindatayhteyden käytön salliminen WPS-laitteelle

1. Varmista, että laitteesi toimii kannettavana ‎Wi-Fi®‎-WLAN-alueena.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema > Siirrettävän WLAN-alueen asetukset.
    4. Vedä kohdan Havaittavissa liukusäädintä oikealle.
    5. Varmista kohdasta Määritä Wi-Fi-alue, että kannettava WLAN-alue on suojattu salasanalla.
    6. Napauta WPS-painike ja noudata sitten asiaankuuluvia ohjeita. Voit napauttaa vaihtoehtoisesti myös Icn sony key menu > WPS-PIN-määritys ja kirjoittaa sitten WPS-laitteessa näkyvän PIN-koodin.

Kannettavan WLAN-alueen nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna verkon Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Napauta Tallenna.