Sähköpostiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen

Sony-laitteiden sähköpostin yleiskuvaus
    1 Kaikkien sähköpostitilien ja viimeisimpien kansioiden luettelon näyttäminen
    2 Sähköpostiviestien hakeminen
    3 Asetusten ja valintojen käyttäminen
    4 Luettelo sähköpostiviesteistä
    5 Sähköpostiviestin kirjoittaminen

Uusien sähköpostiviestien lataaminen

• Kun sähköpostin Saapuneet-kansio on auki, pyyhkäise viestiluetteloa alaspäin.

Note

Varmista ennen uusien sähköpostiviestien lataamista, että toimiva datayhteys on käytössä. Lisätietoja datayhteyksin toiminnan varmistamisesta on kohdassa Internet- ja MMS-asetukset sivulla .

Sähköpostiviestien lukeminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, jonka haluat tarkistaa. Jos haluat tarkistaa kaikki sähköpostitilit kerralla, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Selaa ylös- tai alaspäin sähköpostin Saapuneet-kansiossa ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.

Sähköpostiviestin luominen ja lähettäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, jolta haluat lähettää sähköpostiviestin.
    3. Napauta Icn sony conv new message ja kirjoita sitten vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    4. Kirjoita sähköpostin aihe ja viesti ja napauta sitten Icn sony menu send holo light

Vastaaminen sähköpostiviestiin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta viesti, johon haluat vastata, ja napauta Vastaa tai Vastaa kaikille.
    2. Kirjoita vastaus ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin lähettäminen edelleen

1. Etsi edelleen lähetettävä viesti sähköpostin Saapuneet-kansiosta, napauta sitä ja napauta sitten Välitä.
    2. Kirjoita vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    3. Kirjoita viestin teksti ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin liitteen lukeminen

1. Paikanna sähköpostiviesti, joka sisältää liitteen, jonka haluat lukea, ja napauta sitä. Liitteitä sisältävät sähköpostiviestit on merkitty tunnisteella Icn sony email attachment.
    2. Kun sähköpostiviesti on auennut, napauta Lataa. Liitteen lataus käynnistyy.
    3. Kun liite on ladattu, napauta Näytä.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen tallentaminen yhteystietoihin

1. Etsi sähköpostin saapuneet-kansiosta veisti ja napauta sitä.
    2. Napauta lähettäjän nimeä ja napauta OK.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa tarvittaessa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.