Kadonneen laitteen etsiminen

Scr sony my xperia

Jos sinulla on Google™-tili, my Xperia -Web-palvelu voi auttaa paikantamaan laitteen ja suojaamaan sitä, jos kadotat sen. Voit

• paikantaa laitteen kartalla
    • toistaa hälytyksen myös silloin, kun laite on hiljaisessa tilassa
    • lukita laitteen etäsijainnista ja näyttää yhteystiedot sen näytössä sen löytäjälle
    • tyhjentää laitteen sisäisen ja ulkoisen muistin etäsijainnista viimeisenä keinona.

Note

my Xperia -palvelu ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

my Xperia -palvelun aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > my Xperia -suojaus > Aktivoi.
    3. Valitse valintaruutu ja napauta sitten Hyväksy.
    4. Kirjaudu Sony Entertainment Network -tilille, jos saat kehotteen tehdä niin, tai luo uusi tili, jos sinulla ei ole sellaista.
    5. Ota sijaintipalvelut käyttöön laitteessasi, jos tätä toimintoa ei ole vielä otettu käyttöön.

Note

Jos haluat vahvistaa, että my Xperia -palvelu pystyy paikantamaan laitteesi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä tai Sony Entertainment Network -tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi.