Äänen tehostaminen

Äänenlaadun parantaminen taajuuskorjaimella

1. Avaa musiikkialoitusnäytön valikko ja napauta Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    2. Jos haluat säätää ääntä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas. Jos mieluummin säädät ääntä automaattisesti, napauta Icn sony music equalizer select ja valitse tyyli.

Surround-äänen käyttöönotto

1. Avaa musiikkialoitusnäytön valikko ja napauta Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista napauttamalla OK.