Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjain ja surround-ääni. Voit myös ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin minimoidaksesi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuudessa.

Äänentoiston parantaminen manuaalisesti

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ääniasetukset ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan ClearAudio+ liukusäädintä oikealle.

Ääniasetusten säätäminen manuaalisesti

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ääniasetukset ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan ClearAudio+ liukusäädintä vasemmalle.
    4. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    5. Säädä ääntä manuaalisesti vetämällä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas.

Note

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puhelujen äänenlaatu ei muutu.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi dynaamisella normalisoinnilla

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ääniasetukset ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Dynaaminen normalisointi liukusäädintä oikealle.