Kokoaminen

Laitteen näytössä on suojamuovi. Irrota tämä kalvo ennen kosketusnäytön käyttöä. Muussa tapauksessa kosketusnäyttö ei ehkä toimi oikein.

SIM-mikrokortin asentaminen

Ill sony 13ee insert sim card ss
    1. Työnnä kynsi SIM-mikrokorttipaikan kannen ja laitteen väliseen loveen ja irrota kansi.
    2. Aseta SIM-mikrokortti paikkaan siten, että kullanväriset liittimet osoittavat alaspäin, kunnes kuulet lukitusäänen.
    3. Aseta SIM-mikrokorttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

Muistikortin asettaminen

Ill sony 13ee insert mem card ss
    1. Työnnä kynsi muistikortin kannen ja laitteen väliseen loveen ja irrota muistikortin kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan kullanväriset kontaktit alaspäin ja työnnä muistikortti sitten kokonaan paikalleen, kunnes kuulet lukitusäänen.
    3. Aseta muistikorttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

SIM-mikrokortin poistaminen

Ill sony 13ee remove sim card ss
    1. Irrota SIM-mikrokorttipaikan kansi.
    2. Paina SIM-mikrokorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Poista kortti täysin vetämällä sitä ulospäin.
    4. Aseta SIM-mikrokorttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

Muistikortin irrottaminen

Ill sony 13ee remove mem card ss
    1. Sammuta laite tai poista muistikortti kohdasta Asetukset > Tallennustila > Poista SD-kortti käytöstä.
    2. Poista muistikortin paikan kansi, paina muistikortin reunaa ja vapauta sen.
    3. Poista kortti täysin vetämällä sitä ulospäin.