Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Scr sony generic application screen

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Icn sony menu search.
    2. Kirjoita haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusnäytön valikon avaaminen

• Kun sovellusnäyttö on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Varmista, että Mukautettu järjestys on valittuna kohdasta NÄYTÄ SOVELLUKSET.
    3. Kosketa sovellusnäytössä sovellusta pitkään, kunnes se on valittuna, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Varmista, että Mukautettu järjestys on valittuna kohdasta NÄYTÄ SOVELLUKSET.
    3. Kosketa sovellusnäytössä sovelluskuvaketta ja pidä sitä alhaalla ja vedä kuvake näytön ylälaitaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    4. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja vapauta sormi.

Tip

Jos Aakkosellinen tai Useimmin käyt. on valittuna kohdassa NÄYTÄ SOVELLUKSET vaihtoehdon Mukautettu järjestys sijaan, voit silti lisätä sovelluspikakuvakkeen aloitusnäyttöön. Pidä vain asianmukaista sovelluskuvaketta alhaalla, kunnes aloitusnäyttö tulee näkyviin, ja vedä sitten kuvake haluamaasi paikkaan ja vapauta se.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Valitse haluamasi valinta kohdasta NÄYTÄ SOVELLUKSET.

Sovelluksen asennuksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Napauta POISTA ASENNUS. Kaikissa sovelluksissa, joiden asennus on poistettavissa, on Icn sony home uninstall -kuvake.
    3. Napauta sovellusta, jonka asennuksen haluat poistaa, ja napauta sitten OK.