Tietoja tästä käyttöoppaasta

Tämä Xperia™ M2 käyttöopas koskee ohjelmistoversiota Android™ 5.1. Jos et ole varma, mikä ohjelmistoversio laitteessasi on, voit tarkistaa sen Asetukset-valikosta. Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Laitteen päivittäminen .

Laitteen nykyisen ohjelmistoversion tarkistaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Android™-versio.