Videoiden katsominen videosovelluksessa

Videosovelluksella voit toistaa elokuvia ja muuta videosisältöä, joka on tallennettu tai ladattu laitteeseesi. Videosovelluksen avulla voit myös ladata elokuvien julistekuvia, juoniyhteenvetoja, tyylilajitietoja ja ohjaajatietoja. Voit myös esittää elokuviasi muissa laitteissa, jotka on kytketty samaan verkkoon.

Note

Kaikkia videotiedostoja ei välttämättä voida toistaa videosovelluksessa.

Scr sony movies overview wvga withmenu
    1 Näytä valikkovaihtoehdot
    2 Näytä viimeksi toistettu video
    3 Selaa kaikkia ladattuja ja tallennettuja videoita vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    4 Napauta toistaaksesi tallennettuja tai ladattuja videotiedostoja
    5 Voit tarkastella sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Videoiden toistaminen videosovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Video ja napauta sitä.
    2. Etsi video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä. Jos videota ei näy näytössä, avaa videotiedostojen kotinäkymän valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle, etsi sitten toistettava video ja napauta sitä.
    3. Voit esittää tai piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä.
    4. Keskeytä toistaminen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Jatka toistoa napauttamalla Icn sony semc music play normal.
    5. Voit pikakelata takaisinpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää vasemmalle. Voit pikakelata eteenpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää oikealle.

Videon toistaminen ulkoisella laitteella

1. Tuo kaikki ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Throw.
    3. Valitse ulkoinen laite, jolla video toistetaan. Jos ulkoista laitetta ei ole, lisää se näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Videosovelluksen asetusten muuttaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Video ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Ääniasetusten vaihtaminen videon toiston aikana

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Ääniasetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.
    3. Kun olet valmis, napauta OK.

Videon jakaminen

1. Kun videota esitetään, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    2. Napauta sitä sovellusta, jota haluat käyttää valitun videon jakoon, ja lähetä se asianmukaisia vaiheita noudattaen.