Miksi tarvitsen Google-tilin?

Sony-laitteesi käyttää Googlen kehittämää Android-käyttöjärjestelmää. Laitteessasi on sen ostaessasi valmiiksi useita Google-sovelluksia ja -palveluita, kuten Gmail™, Google Maps™, YouTube™ ja Google Play -sovellus. Näiden palveluiden täysimääräiseen hyödyntämiseen tarvitaan Google-tili. Google-tilillä voit esimerkiksi:

• ladata ja asentaa sovelluksia Google Play -kaupasta
    • synkronoida sähköpostin, yhteystiedot ja kalenterin Gmail-sovelluksella
    • voit varmuuskopioida, palauttaa ja siirtää tietoja vanhasta laitteesta uuteen laitteeseen
    • keskustella kavereiden kanssa Google Duo™ -sovelluksella
    • synkronoida selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi Google Chrome™ -selaimella
    • tunnistaa itsesi valtuutetuksi käyttäjäksi korjattuasi ohjelmiston Xperia Companionilla.
    • etsiä, lukita tai tyhjentää kadonneen tai varastetun laitteen käyttämällä Etsi oma laite -palveluita.

Lisätietoja Androidista ja Googlesta on osoitteessa http://support.google.com.

Google-tilin määrittäminen laitteeseen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Lisää tili > Google.
    2. Luo Google-tili näytön ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.