Kahden SIM-kortin laitteiden käyttäminen

Jos käytössä on kahden SIM-kortin laite, siinä voidaan käyttää yhtä tai kahta SIM-korttia. Saapuva liikenne tulee molempiin SIM-kortteihin. Voit itse valita, mistä numerosta soitat ja lähetät. Jos haluat käyttää kahta SIM-korttia, sinun täytyy ottaa ne molemmat käyttöön ja valita tiedonsiirrossa käytettävä SIM-kortti.

Voit siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan kahden SIM-kortin tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti. Katso Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon.

Kahden SIM-kortin käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM.
    2. Ota SIM-kortit käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla SIM-korttien kytkimiä.

SIM-kortin nimeäminen uudelleen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM.
    2. Valitse SIM-kortti ja anna sille uusi nimi.
    3. Napauta OK.

Tiedonsiirtoon käytettävän SIM-kortin valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Matkapuhenverkon data.
    2. Valitse SIM-kortti, jota haluat käyttää tiedonsiirtoon.