Pikakomennot ja kansiot

Käytä pikakomentoja ja kansioita sovellusten hallintaan ja aloitusnäytön pitämiseen siistinä.

Pikakomentojen ja kansioiden yleiskuvaus

Image of shortcuts and folders

1 Avaa sovellus pikakomennolla
    2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa pitkään näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta mukautusvalikossa Pikakuvakkeet.
    3. Selaa luetteloa ja valitse sovellus. Valittu sovellus lisätään näyttöön Aloitusnäyttö.

Kohteen siirtäminen aloitusnäytössä

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Kohteen poistaminen aloitusnäytöstä

• Kosketa kohdetta, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten kohteeseen Poista aloitusnäytöstä.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Kosketa pitkään sovelluskuvaketta tai pikakuvaketta, kunnes laite värisee. Vedä ja pudota se sitten toisen sovelluskuvakkeen tai pikakuvakkeen päälle.

Kohteiden lisääminen aloitusnäytön kansioon

• Kosketa kohdetta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä kohde sitten kansioon.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
    2. Napauta kansion otsikkoriviä, niin tekstinsyöttökenttä tulee esiin.
    3. Anna kansion uusi nimi ja napauta VALMIS.

Vihje

Voit myös käyttää helppoja pikakomentoja. Kosketa kansion nimeä pitkään ja napauta Nimeä uudelleen.