Tiedonsiirron SIM-kortin valitseminen

Huomautus

Tämä toiminto on käytettävissä vain kahden SIM-kortin laitteissa.

Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, voit valita milloin tahansa, mitä SIM-korttia dataliikenteessä käytetään. Voit tehdä tämän laitteen käyttöönoton yhteydessä, mutta voit myös valita tai vaihtaa sen myöhemmin Asetukset-valikossa.

Tiedonsiirtoon käytettävän SIM-kortin vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Matkapuhenverkon data.
    2. Valitse SIM-kortti.