Näytön asetukset

Voit muokata näytön toimintaa, kirkkautta, näyttökokoa ja kuvanlaatua. Voit esimerkiksi valita suuremman fontin tai näyttökoon lukemisen helpottamiseksi tai vaihtaa tilarivin kuvakkeita.

Jos haluat vaihtaa taustakuvan, katso Taustakuva. Jos haluat muuttaa aikaa ennen näytön sammumista, katso Näytön avaaminen ja sammuttaminen.

Näyttöasetusten muuttaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö.
    2. Napauta asetusta, jota haluat muuttaa.
    3. Voit muuttaa asetuksia liukusäätimien, valintaruutujen ja lisävalikkojen avulla.

Kirkkaustaso

Säädä kirkkaustasoa liukusäätimellä. Voit myös ottaa käyttöön Kirkkauden säätö -toiminnon, joka säätelee kirkkautta automaattisesti valaistusolosuhteiden mukaisesti.

Valkotasapaino

Säädä näytön valkotasapainoa liukusäätimillä. Jos haluat palauttaa oletusasetuksen, napauta Oletusarvot.

Kierrä näyttöä automaattisesti

Voit määrittää, kääntyykö näyttö automaattisesti laitetta käännettäessä vai pysyykö näyttö aina pystysuuntaisena.