Näytön kiinnitys

Käytä näytön kiinnittämistä, kun haluat asettaa laitteen näyttämään vain tietyn sovelluksen näytön. Jos esimerkiksi pelaat peliä ja kosketat vahingossa kotipainiketta, näytön kiinnittämisominaisuus estää aktiivisen pelisovellusnäytön minimoimisen. Voit käyttää tätä ominaisuutta myös, kun lainaat laitteesi toiselle henkilölle, jotta hänen olisi vaikeampi käyttää useampaa kuin yhtä sovellusta. Voit esimerkiksi lainata laitteesi jollekulle valokuvan ottamista varten ja kiinnittää näytön Kamera-sovellukseen, jotta kyseinen henkilö ei voi helposti käyttää muita sovelluksia, kuten sähköpostia.

Huomautus

Näytön kiinnittäminen ei ole turvallisuusominaisuus, eikä se täysin estä muita käyttäjiä poistamasta näytön kiinnittämistä ja käyttämästä laitetta. Tietojesi suojaamiseksi sinun täytyy määrittää laite pyytämään lukitusnäytön PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, ennen kuin joku voi poistaa näytön kiinnittämisen.

Näytön kiinnittämisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön kiinnitys.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.

Vihje

Näytön kiinnitykseen ei tarvita kuviota, PIN-koodia eikä salasanaa.

Näytön kiinnittäminen

1. Varmista, että näytön kiinnittäminen on käytössä laitteessa.
    2. Avaa sovellus ja siirry näyttöön, johon haluat kiinnittää.
    3. Napauta (Viimeisimpien sovellusten kuvake).
    4. Voit tuoda näytön kiinnityskuvakkeen näkyviin sipaisemalla ylöspäin ja napauttamalla (Näytön kiinnittämisen kuvake).
    5. Napauta näyttöön avautuvassa ikkunassa SELVÄ.

Näytön kiinnityksen poistaminen

• Kosketa kiinnitetyssä näytössä pitkään (Paluupainike) ja (Viimeisimpien sovellusten kuvake), kunnes näytön kiinnitys poistetaan.

Vihje

Jos olet valinnut suojausasetuksen, kun otit näytön kiinnityksen käyttöön, sinun on avattava laitteen lukitus kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.